Koninklijke Sint-Stanislasspeelschaar

Activiteiten

Muziek blijft natuurlijk onze hoofdbezigheid!  We repeteren wekelijks en brengen een vijf- à tiental optredens per schooljaar.  

Daarnaast verlenen we als jeugdvereniging ook af en toe onze medewerking aan andere activiteiten.  Met de vergoedingen die we daarvoor krijgen, proberen we de tweejaarlijkse concertreizen zo goedkoop mogelijk aan te bieden.  Muzikanten die actief meewerken aan de activiteit krijgen een persoonlijke korting op de inschrijvingsprijs van de concertreis.  Wat daarna eventueel nog overblijft in het spaarpotje, wordt gebruikt om activiteiten op de concertreis voor de gehele groep nog wat goedkoper aan te bieden.  Het is onze vurigste wens om zoveel mogelijk muzikanten te kunnen laten meegenieten van de concertreizen!

Winter in Poperinge - Reuzenrad

Tijdens de kerstvakantie 2015 stond in het kader van de kerstanimatie Winter in Poperinge een reuzenrad opgesteld op de Grote Markt.  Tijdens de drie weekends van de kerstvakantie verzorgden we met de Speelschaar telkens op vrijdag, zaterdag en zondag de ticketverkoop van deze attractie.

Winter in Poperinge - Nieuwjaarsreceptie Stad Poperinge

Op de laatste zondagnamiddag van de kerstvakantie (3 januari 2016) trakteerde Stad Poperinge al zijn inwoners op een gulle nieuwjaarsreceptie.  Wegens het slechte weer ging die door op de overdekte speelplaats van De Ster, de school van het gemeenschapsonderwijs op het Vroonhof.  Met de Speelschaar stonden wij in voor de bediening van drank en taartjes.

Afdrukken E-mail